J.Q. Isidore

Hey Hallo!

Ik ben J.Q. Isidore, de bedenker en maker van Spectrum Rebel een persoonlijke blog over het leven met een late autisme diagnose. Daarnaast ben ik een counselor in opleiding die graag anderen autistische mensen wil ondersteunen in hun leven.

Ik ben een alleenstaande mama van een prachtige dochter. Samen met onze twee katten wonen we in hartje Amsterdam. Ik kom de dag door met het studeren voor mijn Bachelor Counseling. Als ik tijd over heb vind ik het ook leuk om muziek te maken, te tekenen, veel te schrijven, te fotograferen en meer van zulke creatieve uitingen. Daarnaast lees ik graag boeken en filosofeer ik met plezier over de betekenis van het leven.

Wat betreft autisme schrijf ik openlijk over mijn levenservaringen daarmee zodat er meer begrip en inzicht komt over wat autisme allemaal kan inhouden. Het is een spectrum en elke autist is uniek. Ik ben voor autisme acceptatie en geloof in neurodiversiteit. Voor mij is het bestrijden van stigma een belangrijk aspect om openlijk mijn verhaal te doen. Met een late diagnose in 2019, op de leeftijd van 37, is mijn reis net begonnen, maar middels deze website nodig ik je van harte uit om met mij op avontuur te gaan.

Helaas voor de foodies, travelers en fashionistas; ik doe niet aan extravagant koken, bizar mooie wereldreizen of make-up tutorials. Mijn passie ligt vooral bij het zo prettig mogelijk leven in de grote stad, mijn dochter positief opvoeden en genieten van alle dag. Ik ben, wat ik zelf noem, een kritische fan van het leven. Daarom deel ik graag mijn inzichten, wijsheden en leermomentjes. Wie weet laat ik de wereld zo toch nog een beetje mooier achter dan toen ik er in kwam.

©2020 Spectrum Rebel

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?