Boek Preview: Reaffirmation: Coming To Terms With An Autism Diagnosis2 min

Reaffirmation: Coming To Terms With An Autism Diagnosis

Opzoek naar een goed boek over autisme bij volwassenen? Laat je dan verleiden door deze prachtige kruising tussen graphic novel en memoir Reaffirmation: Coming to terms with an autism diagnosis van Rees Finlay! Ik kreeg deze preview van het boek door Finlay toegestuurd en ben zwaar gecharmeerd van dit unieke boek dat je meeneemt in de reis die Finlay heeft afgelegd na het krijgen van een late autisme diagnose op 26 jarige leeftijd.

In deze preview vindt je de inleiding van zijn zoektocht naar zelfontdekking. Met humor, serieus onderzoek en zelfinzicht omschrijft hij zijn ervaringen. Afgewisseld met mooie graphics in een prettige tekenstijl, die me doet denken aan de Punisher strips uit de jaren ’90 die ik als tiener verzamelde. Als autist herken ik me in zijn verhaal, de zoektocht naar wat een autisme diagnose inhoud. De gesprekken bij de psycholoog. De stappen die ik onderneem om mezelf klaar te maken om naar buiten te gaan. De afwijzingen in de liefde en het grote verschil tussen een goede en een slechte dag hebben. Helaas bestaat deze preview uit slechts 30 pagina’s van de 200 in totaal, maar dit is genoeg om je een goede indruk te geven. Ik kan dan ook niet anders dan me aangetrokken voelen om meer te willen lezen.

Het boek zal vanaf 27 september via Kickstarter financieel worden gesteund en uiteindelijk gepubliceerd. Finley’s harde werk is absoluut de moeite waard om het te belonen met de uitgave van zijn volledige boek en ik roep dan ook iedereen die fan is van graphic novels in memoir stijl op om mee te helpen aan de realisatie van dit boek. Ik vind dit echt een boek dat je moet hebben en ik hoop van harte dat het snel wordt uitgegeven. Het is uniek in stijl. De strips hebben een artistieke meerwaarde voor het verhaal en hij schrijft erg prettig. Neem snel een sneak preview van Finley’s boek en steun dit prachtig creatieve werk!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 Spectrum Rebel

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?